Om musikeren

Hvem gemmer sig bag selskabsmusiker.dk

Selskabsmusiker Tage B. Olsen  -  Bare god festmusik

Selskabsmusiker Tage B. Olsen – Bare god festmusik

…. Det gør musiker Tage B. Olsen født i 1965, som nærmest har spillet altid 🙂

Som 6 årig fik jeg en harmonika som senere blev skiftet ud til orgel…ak ja det var den gang man gjorde det…smiler
helt ung og frisk akkurat lige fyldt 17 år stod jeg på scenen første gang til en privatfest, med lige så mange sommerfugle i maven som i en sommerskøn blomsterhave. I starten supplerede musikken en ”alt for lille” SU…. Men senere blev de i midt 80´erne en levevej at spille musik.

Som ung skal man jo prøve lidt af hvert så musikken blev igen en bibeskæftigelse frem til 1993 hvor jeg tog konsekvensen og sagde ”jeg vil leve af at spille musik”. Som sagt så gjort og frem til 2010 har det været som fuldtids musiker…

I 2000 fik jeg tilbudt en pladekontrakt og lavede en CD med duo´en Climaxx & Co… det gav blod på tanden og inden jeg så mig om havde jeg selv opbygget et pladestudie….

Selskabsmusiker med hjertet…

Min grundholdning til musik og andet arbejde er: Gør det med hjertet… og musik skal komme indefra…. Det skal være spillet af lyst…hvis ikke du selv nyder det, hvordan skal andre så kunne…. Jeg søgte nye udfordringer i ”mit andet ungdomsoprør” og valgte i 2010 igen at have musikken som bibeskæftigelse…. Og det er der jeg er lige nu;-)

Jeg har været selskabsmusiker til et utal af privatfester, kroballer, week-end ophold, danseklubber, byfester, halballer sammen med ”de kendte” (ingen nævnt ingen glemt), men også job på plejehjem, og udflugter for pensionister….så jeg vil uden at prale sige at repertoiret er bredt, samt at jeg har et stort bagkatalog indenfor festsange….

Jeg vil ikke undlade at komme med et lille godt råd:

Husk: en fest uden musik – er som en middag uden bestik 🙂

Jeg er selvfølgelig medlem af DMF (Dansk Musiker Forbund)

Comments are closed.